Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Engega una nova edició de la campanya Després de l’ESO… Què?

L’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, a través del  SIAJ, organitza un any més la campanya Després de l’ESO… Què? amb l’objectiu de donar informació i suport sobre les opcions que hi ha després de finalitzar l’ensenyament secundari obligatori, l’hagin aprovat o no.

La campanya consta de xerrades concertades amb els centres d’ensenyament secundari adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO, una mostra educativa, tres xerrades d’informació i orientació educativa, obertes a tothom i en horari de vespre, i assessories personalitzades al SIAJ.

El responsable de l’Oficina Tècnica de Joventut, Rubén Calvo, destaca el complement que representen la mostra i l’exposició.

 

Aquest 2014 hi ha programades 15 xerrades, en horari de matí, <strong> </strong>a l’alumnat que actualment està cursant 4rt d’ESO  de tots els centres d’ensenyament secundari de Vilafranca i grups específics com PQPI.

A banda, hi ha les xerrades en horari de vespre i obertes a tothom, com la d’ahir al vespre, a les quals poden assistir pares i fills plegats. Les pròximes seran dimarts i dijous vinent, a la mateixa Sala dels Trinitaris.

Respecte al paper dels pares, la regidora de Joventut, Anna Doblas, els recomana que permetin als seus fills prendre les seves pròpies decisions.

La campanya també oferirà la possibilitat de concertar un servei d’assessorament personalitzat per tal de rebre orientació de manera individualitzada sobre les opcions en finalitzar la secundària.

Les assessories es realitzaran al SIAJ els dimarts i dimecres del mes de febrer, entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre. Els joves hi podran assistir individualment o acompanyats dels pares. Els interessats han de demanar cità prèvia al SIAJ o al Punt d’Informació als instituts.

La campanya finalitza divendres vinent, 31 de gener, i té lloc a la Sala dels Trinitaris, però les assessories personalitzades es realitzaran durant el mes vinent, al SIAJ.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: