Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor d’hisenda de l’ajuntament de Vilafranca demana més concreció a la consellera de governació en relació a la compensació dels Fons de cooperació local

<!–[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:AllowPNG /> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]–>

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha expressat la voluntat del Govern de compensar les quanties econòmiques que alguns ajuntaments catalans han deixat de percebre per part de la Generalitat en la convocatòria del Fons de cooperació local de Catalunya corresponent a 2013.

En el cas de Vilafranca es tracta d’una quantitat superior als 300.000€ que l’ajuntament tenia pressupostats per al 2013, que havia contemplat en les inversions del 2014 i que finalment no rebrà.

En resposta a una interpel·lació al Parlament de Catalunya, la vicepresidenta informava ahir que es posaran els mitjans per tal de transferir els imports de la compensació en el termini màxim de tres anualitats.

Avui el regidor d’hisenda i portaveu del govern de l’ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, ha comentat que li agradaria que la resposta fos més clara i sobre tot que es basi en una normativa que no castigui als ajuntaments que fan bé la seva feina.

Aureli Ruiz recorda que encara estan pendents de cobrament també les aportacions del Fons de l’any 2012 i que en el seu conjunt els deutes acumulats de la Generalitat amb l’ajuntament de Vilafranca són de dos milions i mig d’euros aproximadament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: