Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El reconegut sommelier David Seijas considera el Petit Albet Negre un vi imbatible

David Seijas, que va créixer com a professional al restaurant El Bulli de Ferran Adrià i es va consolidar en obtenir el guardó “Nariz de Oro” el 2006, ha publicat el seu darrer llibre “Vinos Imbatibles: 150 vinos entre 4 y 10€”, on valora vins de tota la península Ibèrica.

En la franja de 3 a 6 euros, Seijas escull el vi Petit Albet Negre com un dels vins imbatibles. Es  tracta d’un negre  de cupatge, elaborat amb les varietats Ull de Llebre,  Garnatxa i Cabernet Sauvignon, que es fruitós, rodó i amb una entrada en boca molt elegant.

A banda de seleccionar el Petit Albet Negre, Seijas recomana que si es visita al celler Albet i Noya, també es faci una visita gastronòmica al restaurant Cal Xim de Sant Pau d’Ordal, on la tradició de la cuina a la brasa marida a la perfecció amb aquest vi.

Seijas qualifica els germans Albet i Noya com a “emprenedors que fan bandera de l’ecologisme” i els seus vins “sense maquillatge, que són com són i que són bons”.

 

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: