Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple d’Olèrdola rebutja la reforma de l’Administració Local i confirma les contribucions per les obres del carrer Major de Sant Miquel

En sessió celebrada aquest dilluns a la nit, l’Ajuntament d’Olèrdola ha confirmat les contribucions especials que han de pagar particulars i ajuntament per a completar les obres d’urbanització del carrer Major de Sant Miquel.

Per unanimitat, en el ple es desestimaven les 5 al·legacions presentades contra les contribucions fixades. De manera paral·lela a l’estudi i resolució de les al·legacions, l’Ajuntament ha seguit el procediment per adjudicar els treballs. El govern ha explicat que confien que les obres puguin començar abans de la Setmana Santa.

Per via d’ urgència, el ple d’aquest dilluns també va aprovar modificar el pressupost del 2014, incorporant una partida de 11.853 euros per a finançar la part que ha d’assumir l’Ajuntament de les obres de millora de la xarxa d’aigua al carrer Wilson de Sant Pere Molanta. L’import s’obté gràcies a una partida que no es va haver d’utilitzar per a la inversió del nou consultori de Sant Miquel. La millora de la xarxa al carrer Wilson és una actuació subvencionada pel PUSOC amb 47.412 euros i es preveu executar durant aquest 2014.

El ple també va aprovar per unanimitat una moció de rebuig a la reforma de l’Administració Local. La moció havia estat aprovada ja pel Consell Comarcal. S’entén que, a més d’envair competències de la Generalitat, afectava la autonomia i l’economia dels municipis. També es critica que el concepte econòmic fos el “valor estàndard” sense tenir en compte altres criteris com la dispersió dels nuclis de residència als que s’han de prestar serveis des de l’Ajuntament.

En el torn de precs i preguntes la regidora de Sanitat, Eva Ruiz, també informava que el Cat Salut havia comunicat que a partir del 3 de febrer els consultoris de Moja i de Sant Miquel tindran metge fix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: