Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patge Raimon enfila la recta final de la recollida de cartes

El patge ha recollit<strong></strong> les cartes dels nens i nenes de Vilafranca al teatre municipal Cal Bolet. Es tracta d’un dels actes més multitudinaris de les festes de Nadal abans de la cavalcada de reis i, com ja és habitual, la recollida es complementa amb un taller de manualitats.

El Patge Raimon enfila, amb la seva visita al teatre municipal, la recta final de la recollida de cartes per als reis mags.

Les portes de Cal Bolet s’han obert a les cinc de la tarda, quan ja hi havia un bon nombre de famílies esperant a l’entrada. Els nens i nenes han pogut donar la carta al Patge Raimon i explicar-li el que demanen per reis. El Patge explicava tan sols uns minuts abans de començar l’acte que sobretot demanen joguines, però que també se’n recorden de qui ho passa malament.

Aquest 2014 fa deu anys que el centre d’expressió plàstica Zig Zag organitza un taller de manualitats per tal que la canalla pugui rebre els reis mags amb un objecte fet per ells mateixos. Diumenge, Melcior, Gaspar i Baltasar veuran que els nens de Vilafranca els reben amb una titella.

El Patge Raimon recollirà les cartes dels nens i nenes aquest divendres de cinc a vuit del vespre a Cal Bolet. Dissabte serà el darrer dia per lliurar-li la carta abans de la cavalcada. En aquesta ocasió el patge visitarà el local de l’Associació de Veïns de Sant Julià, a la plaça de la Sardana, de dos quarts de sis a les vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: