Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat especial de reis ha anat a la baixa pel que fa a vendes, seguint la tònica general

Una vintena de parades han participat aquest cap de setmana al mercat especial de reis, d’artesania, pintors i brocanters.

El mercat s’ha instal·lat a la Rambla de Nostra Senyora i ha servit per a que els vilafranquins poguessin comprar els darrers detalls abans del dia de reis. La pluja i el vent han afectat la participació de parades, que tradicionalment arribava a la trentena. Pel que fa a les vendes, van a la baixa seguint la tònica general que provoca la crisi econòmica. Però el fet que el mercat de reis caigués en cap de setmana també ha afectat el resultat final de la fira.

Segons explica la presidenta del Col·lectiu d’Artesans i Brocanters, els paradistes han notat que els clients es miren molt més els productes abans de comprar i, sovint, compren menys i més barat. Anna Subirats explica, a més, que el perfil dels artesans és de microempresa i noten fort els efectes de la crisi.

Al mercat de reis, s’hi ha pogut trobar alimentació però sobretot articles de regal per a totes les edats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: