Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinema Kubrick participa a la promoció Dimecres de cine

A partir de dimecres vinent, el preu de l’entrada al Kubrick serà de 2’90 euros, tots els dimecres que no siguin vigílies i festius o sessions especials.

El cinema vilafranquí s’adhereix a la campanya promocional Dimecres de cine, que promouen les principals associacions de la indústria cinematogràfica per fomentar l’assistència a les sales.

Els Dimecres de cine tindran lloc del 15 de gener al 15 d’abril per facilitar i incentivar temporalment l’assistència de públic a les sales de cinema com un hàbit social i cultural.

El Kubrick és un dels 70 cinemes catalans que hi prenen part amb la voluntat d’atraure o recuperar públic, com explica Maria Olivella. La nova campanya neix després de l’èxit de la Festa del cine, celebrada durant 3 dies del mes d’octubre passat.

D’altra banda, el Kubrick continuarà participant aquest gener, febrer i març al cicle Cinc de cinema infantil en català que impulsa la Generalitat, els diumenges a dos quarts de 12 del migdia.

El film Un peix fora del mar obrirà el cicle el 26 de gener i entre d’altres títols es projectarà Els barrufets 2, Amics per sempre o Pluja de mandonguilles 2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: