Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular de Vilafranca i Correm per la Terra organitzen la 2a Cursa d’Orientació "Campi qui pugui"

Les dues entitats s’uneixen novament per oferir aquesta cursa popular, emmarcada dins els actes de les Festes d’Hivern de Sant Raimon i que se celebrarà el diumenge dia 19, que permetrà conèixer una mica més l’entorn de Vilafranca.

L’objectiu principal de la “Campi qui pugui” és conèixer el territori i cada corredor/caminant podrà escollir el millor camí per arribar a quatre punts d’interès natural i cultural de l’entorn de Vilafranca, amb el menor temps possible. L’Any passat la seixantena de participants ja van descobrir una part de la zona d’Olèrdola, passant pel Pi de la Serreta, la Font de l’Ametlló, l’església de Moja i el castell d’Olèrdola.

A diferència de l’any passat, enguany la cursa no serà competitiva, és a dir, no hi haurà premis pels primers classificats, tot i que si hi haurà un control de temps i zones d’avituallament.

L’hora de sortida serà a les nou del matí des de la Plaça Jaume I, mitja hora abans per a les inscripcions, i el recorregut tindrà uns 15 Km. El preu és de 5 € i es pagaran el mateix dia de la cursa.

Tots els diners recaptats aniran destinats a les obres de condicionament del nou local del Casal Popular de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: