Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 17 de gener s’acaba el termini per participar al concurs de la imatge oficial de Vilafranca 2015, Capital de la Cultura Catalana

Fins al proper divendres 17 de gener es poden presentar els treballs a la convocatòria de concurs públic per obtenir la imatge de la propera celebració de Vilafranca 2015, Capital de la Cultura Catalana.

Vilafranca prendrà el relleu a Barcelona 2014 en l’organització de la capitalitat cultural i la imatge de la convocatòria s’escollirà entre les propostes presentades al concurs convocat, obert a totes les persones i empreses interessades.

La imatge gràfica haurà de contenir el nom de Vilafranca o Vilafranca del Penedès i la referència Capital de la Cultura Catalana 2015. Els dissenys han de ser inèdits i originals i es presentaran en suport paper i digital, a les dependències del Servei de Comunicació, a la planta baixa de la Casa de la Vila. Al web <a href="http://www.vilafranca.cat/" target="_blank">www.vilafranca.cat</a> podeu consultar el detall de les bases de participació.

El premi serà de 1.200 euros per a l’autor del disseny guanyador. La imatge es farà pública en un acte que se celebrarà a principis de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: