Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CatSalut es compromet a millorar el servei del consultori d’Olesa de Bonesvalls

Les deficiències i interrupcions del servei de consultori mèdic a Olesa van ser el tema a tractar en una reunió que va tenir lloc divendres entre representants de l’Ajuntament del municipi, entitats i associacions veïnals i de l’equip director del CatSalut.

Des de l’Ajuntament d’Olesa van traslladar el “profund malestar i les incomoditats” que estan ocasionant les intermitències i absències dels professionals sanitaris. La directora del sector del Catsalut a l’Alt Penedès i Garraf Núria Puig s’ha compromès, segons un comunicat que ha fet públic l’ajuntament, a “assegurar el nivell assistencial i evitar els errors en la comunicació i coordinació interna del Catsalut, que han provocat l’absència de personal i les no substitucions i, en conseqüència, la desatenció dels usuaris d’Olesa de Bonesvalls”.

L’Ajuntament ha ofert major suport en la gestió administrativa i ha insistit en la necessitat de tenir una major comunicació amb el CatSalut “per al bon funcionament del servei i la cobertura de professionals en cas de substitucions”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: