Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca signa convenis amb entitats de salut

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat els convenis de col·laboració amb les associacions de l’àmbit de la salut, a les quals donarà suport econòmic a partir de la convocatòria d’ajuts que es va dur a terme aquest estiu.

Les entitats beneficiàries són Turó Salut Mental-Associació de Familiars i Amics, Ampert, Ginesta, Llambrusca-Alzheimer Penedès, Associació de Diabètics de Catalunya, Lliga Reumatològica Catalana i Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia.

L’ajut és econòmic perquè programin i executin activitats com poden ser xerrades, campanyes, conferències, tallers o cursos. En la majoria de casos, també es concreta amb la cessió de locals o espais de reunió.

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: