Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una tertúlia amb les millors colles finalitza la temporada 2013 del Va de castells

Pep Ribes ha volgut acomiadar el programa Va de castells amb una tertúlia que ha comptat amb els caps de colla de les 5 gamma extra: Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Joves i Vella de Valls i la colla Jove Xiquets de Tarragona.

La tertúlia, enregistrada a l’Auditori de l’Ateneu vilafranquí, fa balanç de la temporada 2013, parla de les noves bases del Concurs de Castells de Tarragona, dels reptes de la propera temporada i també de la diada de Sant Fèlix 2014.

Les dues colles que es disputen la quarta plaça a la diada vilafranquina, Minyons i Jove de Tarragona, coincideixen en afirmar que hi volen ser. La Jove, però, fa un matís i el seu cap de colla, Jordi Sentís, diu que voldria que la seva presència sigui indiscutible a diferència de fa 2 anys. També demana als Administradors de la Festa Major de Vilafranca que prenguin la decisió com més aviat millor.

Dos dels cinc caps de colla assistents a la tertúlia no continuen. Són Jordi Guasch de la Joves Xiquets de Valls i Jordi Sentís de la Jove de Tarragona, mentre que Màrius Boada dels Minyons diu que encara no ha pres cap decisió.

La tertúlia, d’una hora de durada, en la qual es parla de totes aquestes qüestions es va emetre diumenge passat per Ràdio Vilafranca i per La Xarxa i aquest divendres, festivitat de la Constitució, la podeu veure per Penedès TV. A 2/4 de 3 del migdia i a 2/4 d’11 de la nit.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: