Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un accident a la N-340 als Monjos ha fet un ferit greu

Segons informa l’ACN, un home ha resultat ferit greu en un xoc frontal entre un cotxe i un camió aquest dilluns a la tarda a la N-340, al terme municipal de Santa Margarida i els Monjos.

<span>L’accident ha tingut lloc poc després de les quatre de la tarda al punt quilomètric 1.208, on els dos vehicles han col·lidit frontalment. Com a conseqüència, el conductor del turisme, un home de 44 anys, ha patit ferides greus i ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital de Bellvitge. La carretera ha quedat tallada en els dos sentits durant una mitja hora i s’han fet desviaments per una rotonda propera al lloc de l’accident.</span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: