Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setze infants de l’escola de dansa Assumpta Trens van enamorar al públic que assistia al Trencanous del Ballet Imperial Rus

Una de les sorpreses més destacades de la representació d’aquest dimarts al vespre del Trencanous de Tchaikovski  va estar protagonitzada per setze joves ballarins de l’escola de dansa Assumpta Trens.

Quinze nenes i un nen amb edats compreses entre els 7 i els 10 anys van compartir escenari durant una part del ballet amb els ballarins professionals del Ballet Imperial Rus.

Aquesta intervenció s’havia estat preparant durant setmanes a l’escola de dansa dirigida per Neus Fransi, i gràcies a classes de reforç i sobretot, la il·lusió posada pels joves ballarins per compartir escenari amb una companyia internacional i en una representació professional, va fer possible que fos tot un èxit, i una gran sorpresa per la gran major part dels assistents que desconeixien aquest detall de la representació.

Les valoracions del públic van ser molt bones, però també ho van ser per part dels responsables de la companyia, que al final de l’actuació felicitaven als ballarins i l’escola, destacant el gran nivell assolit pels ballarins que va ser mostrat durant la representació. Per l’escola de dansa Assumpta Trens aquesta visió de professionalitat i gran nivell destacada per uns observadors extraordinaris com és una companyia de dansa d’un dels bressols de la dansa clàssica és un gran regal per un any com l’actual, en el que celebren el 20è aniversari. Tots els ballarins van poder marxar a casa amb un diploma acreditatiu de la participació a l’espectacle i el record d’un dia de dansa que recordaran durant molt de temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: