Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí ha hagut de celebrar dos plens pel pressupost

Ahir l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca va convocar un Ple Municipal Extraordinari i Urgent, després d’haver-se realitzat l’ordinari de desembre només quatre dies abans.

El motiu d’aquest Ple va estar motivat per la necessitat de resoldre unes al·legacions de la CUP que van arribar divendres i que impedien aprovar el Pressupost General de la Corporació per al 2014.

Durant el Ple, l’Alcalde Ramon Carbó va mostrar la seva indignació per la mala fe de la CUP, ja que hi havia hagut dos mesos per fer propostes al Pressupost i aquest grup havia esperat al darrer dia en què es podien presentar al·legacions i ho havia fet enviant-les per correus des de Vilafranca, en lloc d’anar a correus del mateix municipi, demorant encara més l’arribada d’aquestes al·legacions, que van entrar al Consistori fora de termini, però que, com que el que compta és la data del segell de correus, van haver de ser acceptades.

La portaveu de la CUP, Àngels Rus, es va defensar dient que el procediment era legal, embrancant-se en un fort intercanvi de retrets amb l’Alcalde per la forma emprada a l’hora de presentar les al·legacions. Pel que fa al contingut de les mateixes, Ramon Carbó va arribar a dir fins a tres ocasions que eren “fruit de la ignorància i de la nul·la voluntat d’estudi del pressupost municipal”, a més d’evidenciar “la clara voluntat de no aportar res, sinó d’obstruir el normal funcionament de l’Ajuntament”. Les al·legacions van ser rebutjades amb els vots favorables de l’Equip de Govern i l’abstenció d’ERC i el Pressupost va ser aprovat, en considerar l’Alcalde que “el Pressupost General de la Corporació per a l’exercici 2014 és equilibrat, cobreix les expectatives socials i s’adequa a la realitat”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: