Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’aprova el pressupost de Vilafranca pel 2014

Amb un total de 47’5M€ el pressupost és superior al de l’any anterior per primera vegada des del 2009.

El govern apunta que s’incrementa el percentatge destinat als serveis a les persones i en especial als serveis socials, sense oblidar la promoció econòmica i el manteniment de la via pública. Des de l’oposició CUP i ERC hi van votar en contra. La CUP reclama pressupostos participatius i més vessant social i ERC recorda temes pendents de resoldre acordats amb el govern en anteriors pressupostos. ICV i PP es van abstenir, reconeixent aspectes positius però reivindicant també un accent més social o de suport a l’economia local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: