Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull, té l’esperança que la propietat de l’Hotel Pere III resolgui els problemes

El passat dijous 5 de desembre l’hotel de la Plaça Penedès de Vilafranca va tancar portes. Segons indica un rètol que encara avui està penjat de la porta d’entrada, està tancat temporalment per reformes, però el cert és que de fons hi ha un problema econòmic agreujat per la crisi.

El tancament va agafar a tothom per sorpresa i l’alcalde de Vilafranca va demanar una reunió amb els propietaris. La reunió es va fer la setmana passada i aquesta setmana, en declaracions a Penedès TV i Ràdio Vilafranca, Pere Regull ha donat a conèixer més detalls.

L’empresa ha d’afrontar una hipoteca que l’ha portat a tenir problemes de liquiditat. Per l’alcalde es tracta d’un equipament important i que seria bo que continués funcionant. Del resultat de la reunió en treu una visió optimista.

Pere Regull percep que la propietat de l’Hotel Pere III té moltes ganes de continuar endavant i hi ha predisposició per no tancar el negoci definitivament.

Regull té l’esperança que el problema es pugui resoldre aviat.

L’Hotel Pere III és el més antic i cèntric de Vilafranca. Es va inaugurar l’any 1974 en un edifici de propietat municipal i amb un lloguer llarg amb bones condicions. L’any 2001 l’ajuntament va presentar una demanda per recuperar l’edifici, i el 2002 es va fer una subhasta pública adjudicant la part de l’edifici destinada a hotel a la mateixa empresa que el gestionava. L’empresa va pagar 2’3M€. L’any 2008 es van fer obres de reforma, dedicant la decoració de les habitacions a temàtiques relacionades amb el Penedès, com ara la vinya o els castellers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: