Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olesa destinarà 200.000 euros a soterrar serveis al carrer Raval

Amb el suport de tots els membres del govern, l’abstenció d’Units per Olesa i el vot en contra de CiU, el ple municipal d’Olesa de Bonesvalls va aprovar, dijous passat, el canvi de destí de la subvenció de 200.000 euros del PUOSC per a la rehabilitació del nucli antic per prioritzar el soterrament dels serveis bàsics del carrer Raval.

El regidor d’Urbanisme va recordar que la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal introduirà afectacions i modificacions en el nucli antic i que el projecte de rehabilitació es sol·licitarà en el nou PUOSC. També va afirmar que confia que l’any vinent es pugui abordar l’obra de renovació de la xarxa d’aigua.

El ple també va aprovar definitivament el compte de l’exercici 2012, que deixa un romanent de tresoreria per a despeses generals de 786.000 euros. Els quatre grups de govern van votar a favor, amb l’abstenció d’UpO i el vot contrari de CiU, que va lamentar l’endarreriment en la presentació del compte general i va criticar la manca en inversió.

Arran d’una moció d’UPO a favor d’incentivar la neteja dels boscos es va aconseguir el compromís de tot els grups per crear una comissió de treball en els propers mesos.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: