Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou Verd i Nou Set, més de 150 treballadors al servei de Vilafranca i comarca

El passat 13 de desembre es va celebrar el tradicional dinar de Nadal de les cooperatives socials vilafranquines Nou Set i Nou Verd.

Més d’un centenar de treballadors i col•laboradors van poder gaudir d’un dinar fet a “casa”, amb la participació del regidor Raimon Gusi en representació de l’Ajuntament de Vilafranca i d’altres amics i col•laboradors de les cooperatives.

Una trobada que també va servir per fer un balanç d’un any, el 2013, que malgrat el context de crisi i dificultats, les cooperatives han rebut importants reconeixements externs, com són el premi BBVA-Integra, el suport extraordinari de la Fundació La Caixa, els premis ADEG i Pinyol. També és destacable el fet que el 2013 finalitza amb un creixement important del nombre de llocs de treball (que passa de 110 a 136), amb la consolidació dels serveis històrics (jardineria i conserjeria) i amb el creixement dels projectes nous, com el reciclatge d’oli domèstic per transformar-lo en biodièsel, la botiga Roba Amiga, la neteja i rehabilitació.

Igualment, es va fer esment de les expectatives per al 2014, amb noves iniciatives i aliançes que permetran poder ampliar les seves capacitats i serveis i oferir nous llocs de treball per a persones amb especials dificultats. El projecte de biomassa, el nou servei de mobles, les activitats de manipulats industrials i l’agroecologia en són alguns exemples.

En acabar el dinar, es va lliurar a tots els assistents una postal de Nadal, que aquest any és un petit calendari de taula que dona “Gràcies” a totes les persones i entitats que un cop més han confiat i cooperat amb les cooperatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: