Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 300 espectadors han anat a l’Auditori a escoltar sarsuela

Aquest diumenge, la companyia lírica Òpera Còmica de Barcelona interpretava un divertit espectacle de sarsuela catalana a l’Auditori.

Amb el títol “Renoi, quina nit de nuvis!”, presentaven una sarsuela que combinava el text d’una comèdia de Joan Molas estrenada el 1883 amb música extreta de diverses sarsueles totalment oblidades del seu coetani Urbà Fandó, un compositor català molt desconegut, com explica la directora musical de la companyia, Viviana Salisi.

 

La música ajuda a accentuar el caràcter vodevilesc de les insòlites peripècies per les que passa un jove matrimoni en la seva esperada nit de nuvis.

El resultat és una adaptació divertida que enganxa al públic actual i torna a dur al teatre persones que havien gaudit de la sarsuela en la seva joventut. A Vilafranca 315 espectadors van passar una bona estona amb aquest muntatge d’ Òpera Còmica de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: