Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mediona aprova un pressupost de gairebé 3.200.000 euros

Amb els vots a favor de l’equip de govern, l’ abstenció de CiU i el PP i els vots en contra de PXC, el ple de l’Ajuntament de Mediona ha aprovat el pressupost municipal per al 2014 que ascendeix a 3.199.086 euros.

L’alcalde, Servand Casas, destaca que el pressupost permetrà mantenir tots els serveis, malgrat el descens del suport econòmic de les administracions superiors i que comporta un considerable increment de la partida social, estimulació econòmica i creació d’ocupació.

En el capítol d’inversions, Casas destaca les obres d’arranjament dels carrers dels nuclis antics i la piscina municipal totalment subvencionades amb diversos programes, superant en total els 800.000 euros.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: