Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà presenta el seu calendari social 2014, maridant els valors del món del vi amb la integració de persones amb discapacitat

La setena edició d’aquest calendari social que impulsa la Fundació Mas Albornà es presentava a les cotxeres del Palau Robert de Barcelona. Un calendari, el d’aquest 2014, que és el primer que marida vi, valors i la integració de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.

Com explica el president de la Fundació Mas Albronà, Martí Solé,  aquesta iniciativa pretén fer visibles les persones de l’organització i la seva tasca d’una manera amable i compta amb la col·laboració de cares conegudes o organitzacions que li donen suport.

En aquesta ocasió el calendari s’ha editat amb el suport de la D.O. Penedès. Solé apunta que la intenció ha estat mostrar en cada un dels mesos els valors que té el món del vi, i sumar-los a la feina i els valors de Mas Albornà.

<strong> </strong>

<strong> </strong>Des de la D.O. Penedès, el seu director Francesc Olivella, destacava que la col·laboració serveix també per posar en valor la feina que es fa des del sector de suport a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat.

L’acte ha comptat amb la presència del secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Ramon Bonastre. Hi eren també algunes de les cares conegudes que han pres part en aquesta setena edició del calendari: l’actor Jordi Planas, la presentadora Elisabet Carnicé i la sommelier Meritxell Falgueras.

El calendari té una tirada de 37.500 exemplars serà distribuït gratuïtament amb el setmanari El 3 de vuit el proper 20 de desembre, i el Diari Ara el diumenge 22 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: