Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lido Rico mostra les seves “geografias” a la Galeria Sicart de Vilafranca

La galeria vilafranquina acull fins a primers de febrer aquesta primera exposició en solitari de l’artista de Yecla al Penedès.

Lido Rico mostra a “Geografias” un recull d’obres de diferents anys, però que tenen en comú l’ús del polièster com a material bàsic. I un altre dels punts en comú és l’ús del seu propi cos com a motlle. El seu crani en el cas de “Bombas de racimo”, o el seu rostre en els cas de “mute”.

<strong> </strong>

<strong> </strong>La seva voluntat amb les seves obres és convidar a pensar, en una època remarca en que tot ens ve marcat.

La seva intenció sempre ha estat plantejar més preguntes que no pas certeses, i és el que es podrà veure a la Galeria Sicart des d’aquest passat cap de setmana i fins l’1 de febrer sot el títol de “Geografias”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: