Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’humorista Pep Plaza ha protagonitzat un dels actes lúdics més destacats de la Fira del Gall

La Fira també ha tornat a celebrar una nova edició de la Mostra de bestiari festiu de ploma.

Una de les novetats de la Fira del Gall ha estat la programació d’un espectacle d’humor enlloc del concurs de truites, el dissabte a la tarda. L’objectiu de l’organització era dinamitzar l’assistència al superceller a aquella hora de la tarda del dissabte i el balanç de la novetat és positiu.

Pep Plaza va congregar força gent a dos quarts de set de la tarda a l’anomenada plaça de la Gastronomia del Parc de Sant Julià, just davant del pavelló de la mostra gastronòmica.

Quan Pep Guardiola va deixar d´entrenar al Barça per a viure a Nova York, molts es van preguntar què faria Pep Plaza a partir d’aquell moment. Popular sobretot per la seva imitació de l’entrenador de futbol al programa de gags esportius Crackòvia, Plaza comença precisament l’obra explicant al públic que hi ha vida més enllà de Guardiola. D’aquí el títol, un I ara què? que li serveix al còmic per reinventar-se professionalment.

Durant més d´una hora i mitja plena d’humor, Pep Plaza interpreta a una seixantena de personatges a dalt de l’escenari. Entre ells, algunes de les seves imitacions més cèlebres, el propi Pep Guardiola, Eugenio, o Quim Monzó. Els polítics tampoc se’n lliuren de les seves bromes, ja que Plaza també es transforma en Artur Mas, Xavier Trias o Mariano Rajoy.

I si dissabte l’activitat lúdica destacava amb l’espectacle de Pep Plaza, diumenge el públic familiar podia gaudir d’una nova edició de la Mostra de bestiari festiu de ploma. En concret era la 18ena edició. A primera hora del matí es va fer la plantada de les peces al Parc de Sant Julià, moment en el que els més menuts es podien acostar a les peces. Desprès va ser l’hora d’iniciar la cercavila. Aquest any amb la participació del Gall Tomasot, la Gallina Ballarica, el Gall Tomaset i el Mussolot del Campanar que com sempre feien d’amfitrions de les bèsties de ploma convidades. El Corb Karronya de Corbera d’Ebre, Gall de Molins de Rei, Dracgall de Castellgalí i Ocell Bisaroca del barri Benavent d’Olot. A l’arribada de la cercavila a la plaça de la Vila, es van fer les ballades de lluïment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: