Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’humor de la companyia YLLANA envairà l’escenari del Teatre Casal amb una sàtira del món dels toros

Yllana és una de les companyies de més prestigi a l’escena nacional. Un prestigi aconseguit després d’anys mantenint-se al capdamunt de l’escena humorística amb espectacles com ¡MUU!, que porten més de 20 anys donant la volta al món.

Aquest divendres, a partir de 2/4 de 10 del vespre seran al Casal de Vilafranca.

Tot i el seu prestigi, Yllana i els seus espectacles són força desconeguts pel públic penedesenc ja que mai abans havien actuat a les nostres comarques. Aquesta primera actuació arriba amb un espectacle que va néixer fa més de 20 anys i que des d’aleshores triomfa a tot el món.

¡Muu!2  és una sàtira del món de la tauromàquia, el sentit de l’honor, el masclisme, la valentia, la pàtria, la festa nacional. Vint anys després, la polèmica de la tauromàquia té avui més vigència que llavors. A l’espectacle ja es podia entreveure, de manera embrionària, els senyals d’identitat de la companyia: la consciència de la comèdia, el sentit del ritme, l’ús del so com un personatge més, el seu estil tan directe, l’actitud gamberra en la posada en escena, i la composició dels personatges.

La companyia Yllana podrà dur a terme finalment aquesta representació després de la suspensió originada per la coincidència amb la final de la lliga de campions del passat mes de maig i ho farà amb més ganes que mai per sorprendre al públic del Penedès amb un humor gamberro de primer nivell teatral nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: