Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’històric entrenador de natació Isidre Prunés va morir ahir i serà enterrat demà a Sant Martí Sarroca

La natació a Vilafranca va estar lligada en els seus inicis i durant molts anys a la figura d’Isidre Prunés, ja que va ser un dels primers entrenadors que hi va haver a la capital de l’Alt Penedès, i un dels impulsors també de la creació del Club Natació Vilafranca.

Precisament en el decurs de la seva participació en el programa Veterans de Penedès televisió a l’abril de l’any 2012, Isidre Prunés recordava que un cop es va poder disposar de piscina i dels primers nedadors, es va voler formar el club, i es van trobar amb la sorpresa que ja hi havia uns estatuts i un nom registrat.

Isidre Prunés va morir ahir als 87 anys d’edat, i demà es farà la cerimònia a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca a ¼ de 2 del migdia. Posteriorment serà enterrat al cementiri de Sant Martí Sarroca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: