Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les seleccions de la Vegueria Penedès i de Catalunya empaten

Diumenge passat, i per segon any consecutiu, el pavelló d’hoquei de la zona esportiva de Vilafranca acollia un partit entre les seleccions de la Vegueria Penedès i de Catalunya. El partit s’oferia en directe per Penedès TV.

El partit va acabar molt igualat tot i que a pocs minuts del final la selecció penedesenca perdia per un a tres. Al final va arribar l’empat merescut.

A la mitja part del partit Xavi Gonzàlez entrevistava l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i li demanava què arribarà primer, si la vegueria o la independència.

El partit era una festa reivindicativa a favor de la Vegueria Penedès i de Catalunya. A l’inici es va desplegar davant dels jugadors una gran pancarta que postulava en anglés que Catalunya ha de ser el proper estat d’Europa. També va ser una festa solidària amb la recollida d’aliments i joguines.

Abans de l’enfrontament entre les dues seleccions masculines es va fer també un partit entre les seleccions femenines de la Vegueria i de Catalunya. El resultat de les fèmines va ser de Selecció del Penedès 3- Selecció Catalana 5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: