Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les aules d’extensió universitària tanquen el primer trimestre amb un concert de jazz i a l’espera de canviar de seu social a partir del gener

Aquest dijous les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca tancaven el primer trimestre d’aquest curs 2013-2014. I ho feien amb un concert de jazz, per primer cop. Una experiència, que com explica el president de les Aules, Joan Terrades, era un canvi important després que els darrers anys sempre es fessin concerts de música més clàssica.

Pel que fa a la valoració d’aquest primer trimestres, Terrades es mostrava satisfet, ja que hi ha hagut una bona mitjana d’assistència, d’unes 180 persones per sessió. Avançava també què, de cara al gener, hi haurà un canvi en la seva seu social, que deixarà el carrer Sant Bernat i s’instal·larà en un despatx de la tercera planta de l’edifici número 3 de la Plaça del Penedès.

Pel que fa al concert de cloenda del trimestre, el concert de Nadal, anava a càrrec del quartet “Jazzspirit” que va acostar un recull de peces de jazz de tots els temps, amb la voluntat d’oferir una pinzellada dels estils més significatius que tenen cabuda dins del jazz.

Els assistents van seguir amb atenció tant les explicacions que feien els músics abans de cada una de les interpretacions per contextualitzar-la i comentar-ne els trets principals. Es tractava per tant d’un concert, però també mantenia el vessant formatiu de les Aules d’Extensió Universitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: