Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Sant Sadurní respon a l’oposició sobre l’anul·lació del ple del mes passat

A través d’un comunicat, l’equip de govern de Sant Sadurní vol aclarir algunes qüestions referents a les acusacions del grup de CiU després de l’anul·lació del passat ple ordinari de novembre.

Expliquen que aquest any només s’ha suspès una sessió plenària, tenint en compte que tradicionalment no es convoca ple el mes d’agost. Cal recordar, diuen, que el passat 13 de novembre ja es va celebrar el Debat general sobre l’estat de la vila, un ple municipal extraordinari en què es van recollir més de 45 preguntes de la ciutadania.

Pel que fa a les comissions informatives, precisament l’anul·lació de les dues de setembre es va produir per la coincidència amb festius o vigílies, amb la incapacitat posterior per part dels membres de l’oposició de concretar un dia per a recuperar les reunions.

En el cas de novembre, l’anul·lació es va produir perquè coincidia amb el dia del ple extraordinari, que recorda el govern només es convoca en dimecres per a facilitar l’assistència de la regidora del PP, Dolors Montserrat.

Per finalitzar, l’equip de govern assegura que comparteix amb la portaveu de CiU, Maria Rosell, la convicció que el ple municipal és l’espai on els ciutadans poden assabentar-se de les qüestions que afecten el dia a dia de l’Ajuntament, però li recorda que, amb el posicionament sempre contrari de CIU, l’actual govern ha destinat més recursos que mai als canals de comunicació públics per intentar informar els seus veïns i veïnes amb la màxima claredat, transparència i rigor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: