Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa olerdolenca Futureco Bioscience ha donat 560 lots de nadal als usuaris del Rebost Solidari de Vilafranca.

Futureco Bioscience ha fet una donació solidària de 560 lots de nadal als usuaris de Ressò. Es tracta d’un lot per a cada família usuària del Rebost solidari, el servei de distribució d’aliments per a la població en risc de pobresa i precarietat econòmica de Vilafranca.

Aquesta iniciativa forma part de les accions l’àrea de Societat i Territori de Responsabilitat Social Corporativa de Futureco Bioscience, empresa que porta 20 anys dedicant-se a la recerca, desenvolupament, fabricació i comercialització de productes per a la protecció i nutrició de conreus agrícoles amb un mínim impacte ambiental.

Futureco Bioscience es va instal·lar a l’estiu del 2012 al polígon de Sant Pere Molanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: