Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació vilafranquina Arcoflis ha tornat a organitzar les jornades medievals en benefici de La Marató

Arcoflis, Arquers i Companyia de la Flor de Lis, és una associació cultural sense ànim de lucre que es dedica a recrear la història medieval.

Se centren sobretot en l’arqueria i l’armament i en la vida en campament militar dels segles XII, XIII i XIV. Aquest dissabte, coincidint amb el mercat, els arquers d’Arcoflis van situar el seu campament davant del Palau Baltà.

Ja fa cinc anys que l’associació organitza les jornades medievals a Vilafranca, el seu lloc d’origen, amb la finalitat de recollir fons per La Marató de TV3. El president d’Arcoflis Jaume Montull destaca que són una de les poques entitats de recreació històrica amb una clara vessant solidària.

Arcoflis va recollir a l’entorn dels 300 euros amb aquestes cinquenes jornades medievals, una xifra similar a la dels anys anteriors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: