Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Pessebristes de Vilafranca proposa una activitat per fer el pessebre

Per cinquè any, l’Associació de Pessebristes de Vilafranca pensa en els més petits i els proposa una activitat per fer el pessebre. L’objectiu és passar una bona estona i acostar-los a aquesta tradició nadalenca.

Tindrà lloc el proper dilluns, 23 de desembre, de 10 a 12 del matí, i consisteix en un Taller de Pessebres conduït per l’Eva Sans i l’Anna Mongay. Està adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys. Aquest any la proposta torna a ser fer un pessebre col·lectiu que es podrà veure durant totes aquestes festes a l’aparador del local de l’Associació de Veïns del Centre, a Can Trabal, a la plaça de Jaume I. L’activitat és gratuïta i per participar-hi és necessari fer la inscripció a la mateixa Exposició de Pessebres, a la Capella dels Dolors. Les places són limitades.

Paral·lelament, i a la mateixa exposició s’ha organitzat una nova edició del Joc del Pessebre, convidant als nens i nenes a trobar diversos elements en els diorames que s’hi exposen. Entre tots els participants menors de 12 anys que encertin les cinc preguntes es sortejaran tres puzles de pessebres.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: