Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola subvencionarà les empreses del municipi que contractin persone s que estiguin a l’atur

Amb el propòsit d’incentivar la creació d’ocupació i afavorir la reinserció social,  l’Ajuntament d’Olèrdola concedirà subvencions a les empreses del municipi que contractin persones desocupades durant un període mínim de 3 mesos.

Les bases que regulen la convocatòria van ser aprovades per la Junta de Govern Local el passat 21 de novembre, després que el pressupost municipal pel 2014 inclogués com a novetat una partida de prop de 26.000 euros per a l’atorgament d’aquestes subvencions.

Arantxa Torres, regidora de promoció econòmica d’Olèrdola, explicava que l’ajuntament preveu subvencionar el 50% del salari brut de les persones que es contractin, en funció d’un barem de puntuació, i fins a un màxim de 6 mesos. La quota de la Seguretat Social de la persona contractada anirà a càrrec de l’empresa.

Les sol·licituds seran valorades per una Comissió Avaluadora. Es tindran en compte criteris com el de contractar persones desocupades que hagin exhaurit la prestació per desocupació, tinguin més de 45 anys, o pertanyin a famílies on tots els seus membres hagin exhaurit la prestació per desocupació o el subsidi d’atur. També es puntuarà tenir menors a càrrec escolaritzats al municipi o que hagin estat escolaritzats a Olèrdola i ser usuaris dels Serveis Socials de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Les sol·licituds es poden presentar per a persones contractades durant l’any 2014, des de l’1 de gener i fins el 30 de novembre. Les bases es poden consultar a l’apartat d’informació pública de la web municipal olerdola.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: