Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taverna de Vinseum, premi Cartaví 2013

Presidit per el conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, conjuntament amb el president de l’Associació Vinícola Catalana, Miquel A. Torres, ahir dilluns va tenir lloc al Palau Reial de Pedralbes l’acte de lliurament dels premis Cartaví 2013.

La Taverna de Vinseum és un dels 14 restaurants premiats arreu del país per la seva àrdua defensa i promoció dels vins de les 11 Denominacions d’Origen de Catalunya.

El seu responsable, Ton Colet, es mostra satisfet pel reconeixement, però puntualitza que tant de bo no calguessin premis com aquest.

 

Entre els restaurants premiats també hi ha Roca Moo de Barcelona, el celler de l’Àspic de Falset, Els fogons de la Carme de Garrigues o Mas Romeu de Lloret de Mar.

Per segon any, a proposta de l’associació Vinícola Catalana els consumidors han proposat i votat on-line els restaurants. En total, s’ha comptat amb més de 3.000 vots i amb 700 restaurants proposats d’arreu de Catalunya.  Els finalistes i els guanyadors han estat seleccionats per un jurat acreditat.

El premi especial Cartaví 2013 ha recaigut en el periodista vilanoví Ramon Francàs per la seva trajectòria professional, destacant la seva tasca al capdavant del Diari de Vilanova o els seus articles a La Vanguardia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: