Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova ubicació de la Fira de Santa Llúcia a Vilafranca, anima venedors i compradors

La Fira de Santa Llúcia, que aquest any s’ha instal·lat per primer cop a la plaça del Penedès, ha tancat l’edició d’aquest 2013 amb un bon regust de boca.

Tant paradistes com compradors ja valoraven de manera positiva des del primer dia aquest canvi, i aquest cap de setmana en les darreres hores de funcionament de fira una de les responsables d’una de les parades, refermava aquesta sensació positiva.

Durant els dies que ha estat instal·lada en aquest espai, els compradors han pogut adquirir tot el necessari per guarnir la llar de cara a aquestes festes de nadal. Ja fossin figures per el pessebre, el tió, guarniments diversos, flors i arbres de nadal i tot tipus d’il·luminació per fer més lluïdes aquestes festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: