Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC de Vilafranca destaca els aspectes positius del pressupost municipal

Representants de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Vilafranca amb el seu president, Sergi Ocaña, al capdavant han convocat una roda de premsa per valorar la proposta de pressupost que el govern encapçalat per l’alcalde, Pere Regull, han fet pública i que es porta a aprovació en el ple ordinari de desembre que se celebra aquest dimarts a partir de les vuit del vespre.

La JNC es mostra favorable a la proposta que incrementa el pressupost respecte de l’any anterior, reforçant les partides socials com a principal prioritat, però també amb apostes per la formació de la gent jove i per l’habitatge per a gent gran.

Entre les prioritats que destaquen en la proposta del pressupost des de la JNC també assenyalen les mesures per garantir la sostenibilitat. En el capítol d’inversions consideren que es fan apostes en positiu. Ocaña valora de manera positiva també la inversió de 300.000€ en la zona esportiva optimitzant la despesa i reaprofitant recursos.

Els representants de la JNC van ser presents a la sessió d’audiència pública en la que es van detallar les principals característiques del pressupost i lamenten que no hi hagués massa afluència de públic, perquè consideren que actes com aquest acosten més la política local a la ciutadania.

A la trobada amb els mitjans els representants de la JNC van aprofitar per valorar altres aspectes de l’actualitat. per exemple van qualificar de molt positiva la proposta de fer que Vilafranca disposi de parada de trens regionals i van destacar que ara tot està pendent del vist i plau del Govern de l’Estat que és qui hauria de fer la inversió de 9 milions d’euros.

D’altra banda en relació a la pregunta per la consulta del proper 9 de novembre van destacar que ells haurien preferit que fos més directe però que finalment és positiva perquè afavoreix el consens polític. Des de la JNC aquest any ja han estat promovent la campanya “Jo, Catalunya”, que el 2014 reforçaran, especialment en determinats barris de Vilafranca o pot haver-hi més indecisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: