Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral Laroc de Vilafranca protagonitza el concert de Nadal que organitza el Consell Comarcal

El concert se celebrarà a l’Auditori de Sant Cugat Sesgarrigues aquest dissabte a les 7 de la tarda.

“Llum de Nadal” és el títol del concert que la Coral Laroc ha preparat per aquesta ocasió. L’objectiu del concert és fer viure els sentiments del Nadal a través de la música. En aquest sentit, la Laroc ha preparat un repertori variat que inclourà diverses peces, associades cadascuna a un sentiment del Nadal que serà presentat a través de projeccions audiovisuals que acompanyaran el concert.

També s’interpretarà la suite “Llum de Nadal”, un recull de cançons de Nadal que acabarà de completar un concert original i proper.

Amb tot, la Coral Laroc vol portar els sentiments del Nadal al públic que participarà al concert, les entrades del qual estan a la venda a l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues. El preu és de 5 euros, diners que l’ajuntament destinarà a l’Associació d’Assistència Social Sant Adjutori del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: