Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capella de l’Índex s’omple a vessar per la Fusió d’Arts

El col·lectiu d’escriptors Tast de Paraules, amb el suport de diversos pintors i fotògrafs de Sant Sadurní i la participació de professors i alumnes de l’Escola de Música Municipal, van presentar aquest diumenge a la capella de l’Índex Fusió d’arts, un espectacle multidisciplinari i singular.

Més de 130 persones es van acostar per veure aquesta activitat en què es van recitar poemes i es van llegir textos composats pels membres de tast de Paraules, inspirats en les obres d’artistes locals com Francesc Guilera, Laura Sibill, Maria Assumpció Raventós, Blai Carda o Manel Atserà, entre d’altres. L’acte va estar conduït per Pep Forns, psicòleg i periodista i membre també de l’Associació Tast de Paraules.

A l’inici de l’acte, la regidora de Cultura Montse Medall, va recordar que l’espectacle tancava el Cultura tot l’Any, programa d’activitats culturals que s’han dut a terme al llarg de tot el 2013 i que tindrà continuïtat l’any vinent.

Durant el recital, cada quadre o imatge va comptar també amb una interpretació musical a càrrec dels alumnes del taller de vent i el combo d’adults de l’escola municipal. La directora del centre, Jeanette Porter, va ser l’encarregada de cloure el programa d’actuacions amb la cançó “Roig”, composada per ella mateixa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: