Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida presenta el cartell de la Festa de Santa Llúcia més solidària

Enguany, l’Ajuntament de Gelida va posar a concurs tant el cartell com el Premi Santa Llúcia Solidària que es dóna a una ONG. El veredicte es va fer públic el diumenge passat 1 de desembre a la sala gran del Centre Cultural davant d’una seixantena de persones.

El cartell guanyador és original del gelidenc Joan Martínez. L’autor va destacar la textura i la lluminositat en un "temps fosc". El Patronat de Cultura va dotar-lo amb un premi de 150 euros. Pel que fa al lliurament del Premi Santa Llúcia Solidària a una ONG, aquest any ha estat per a "Chazon Africa", una organització que gestiona un orfenat que alimenta i escolaritza més de 300 infants a una població de Kènia. El Premi, que surt del pressupost de la regidora de Cooperació de l’Ajuntament, està dotat amb 1.000 euros. La representant de l’ONG va destacar que aquesta aportació "garantirà l’aliment de tots els alumnes durant tot un any".

També es va aprofitar per entregar els 563 euros recaptats dels 1120 viatges del trenet solidari que es va instal·lar a l’escola Montcau dins els actes de la Funifira, del passat mes de novembre. Aquest import es dóna al Departament de Recerca del Laboratori Hematològic de l’Hospital Sant Joan de Déu, dins de la seva obra Social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: