Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al 31 de gener es recullen propostes d’entitats de Vilafranca per incloure al programa de la Capital de la Cultura Catalana

La programació de Vilafranca 2015 Capital de la Cultura Catalana compta amb 9 comissions d’experts, formades per un grup reduït de set persones amb suport tècnic, que estan acabant de preparar propostes innovadores i creatives per a la capitalitat cultural.

Les comissions han estat treballant diversos àmbits culturals i socials de Vilafranca i del Penedès. Els àmbits d’actuació són Fires, Gastronomia i Cultura del vi; Cultura popular i tradicional; Arts plàstiques i visuals; Socials; Història i patrimoni; Lletres i pensament; Esports i salut; Arts escèniques, i Arts musicals.

Vilafranca compta amb una gran riquesa d’iniciatives culturals sorgides i organitzades des de les entitats. Per poder gaudir d’una programació extensa, el Comitè organitzador obre la possibilitat que les entitats o les institucions presentin propostes. En aquest sentit, convida a les entitats a ampliar alguns dels seus actes col·lectius importants amb alguna iniciativa puntual de qualitat, atractiva i oberta. Les activitats proposades han de tenir l’objectiu de projectar Vilafranca com a motor cultural a Catalunya i a l’exterior. Caldrà que les entitats redactin la proposta i omplin un fitxa que es facilitarà des del Servei de cultura. Durant aquest temps, algunes entitats ja s’han posat en contacte i presentat propostes a l’organització de la capitalitat cultural.

El termini de presentació de propostes de programació, organitzades des de les entitats, finalitza el 31 de gener de 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: