Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fèlix Plantalech mostra la seva trajectòria artística a la capella de Sant Joan

El pintor vilafranquí Fèlix Plantalech ha dedicat els darrers 25 anys a l’Art, entès com una suma d’amor, de reflexió i de molt de treball. Una exposició a la capella de Sant Joan permet, fins el 12 de gener, recórrer aquests 25 anys.

Comissariada per el mateix pintor, l’exposició consta de 15 peces, la meitat d’elles de gran format, amb l’objectiu de mostrar els diferents períodes que ha anat travessant des del 1987. Plantalech, però, reconeix que hi ha algunes llacunes perquè no ha estat possible aconseguir algunes obres.

El punt de partida és la primera gran exposició individual que va realitzar l’any 1987, a la mateixa capella de Sant Joan, amb obres inspirades en Les ciutats invisibles d’Italo Calvino.

Al llarg d’aquests 25 anys ha anat trobant el seu llenguatge propi i personal, deslliurant-se progressivament d’influències i mestres.

L’exposició antològica permet redescobrir aquests 25 anys en què Plantalech, incansablement, ha anat homenatjant a través de les seves obres la terra i la poètica que desprèn la terra treballada per l’home.

Una antològica obliga a mirar enrere i al mateix temps, a mirar endavant i pensar en el futur. En aquest sentit, Fèlix Plantalech anuncia que tot i les múltiples incerteses actuals, no defallirà perquè l’art forma part de la seva vida.

Plantalech 25 anys, un recorregut per l’obra pictòrica es pot visitar a la capella de Sant Joan fins el 12 de gener de l’any vinent.

La inauguració de l’exposició, divendres passat, va finalitzar amb un recital d’arpa xinesa.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: