Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC es mostra sorpresa per “la feina feta a mitges” al carrer del Sol

Els republicans recorden que la supressió de l’estacionament al carrer del Sol era una vella demanda d’ERC i de molts veïns afectats, però es mostren sorpresos perquè es continua permetent estacionar en el tram comprès entre Mísser Rufet i Santa Digna.

ERC de Vilafranca denuncia que en aquest tram és on hi ha més trànsit de vehicles i reivindica que se suprimeixi l’estacionament a tot el carrer del Sol, prioritzant la seguretat de les persones.

En el darrer ple, el regidor d’ERC ja va demanar al Govern que es faci el més aviat possible i la resposta de l’Alcalde va ser que “ho estaven estudiant, ja que això suposava l’eliminació d’algunes places d’aparcament”.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: