Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els tastets de dansa de l’escola de dansa Assumpta Trens recapten més de 500 euros per la marató de TV3

Dissabte passat a la tarda el Teatre Casal obria les portes per mostrar les evolucions de l’alumnat de l’escola de dansa, amb una mostra a peu de platea on els assistents no pagaven entrada, sinó que tenien l’opció de donar un donatiu voluntari per col·laborar en l’edició 2013 de la marató de TV3.

La crida va ser un èxit tant pel que fa al públic que es va aplegar al teatre com per la recaptació obtinguda en aquesta iniciativa que era el primer cop que es duia a terme des del Casal i la seva secció de dansa.

Els tastets de teatre tancaven un cicle de solidaritat organitzat pel Casal de Vilafranca que s’iniciava el passat 8 de desembre amb un ball solidari i finalitzava aquest passat dissabte amb la mostra de dansa a  benefici de la Marató. Des del Casal es valora molt positivament la resposta dels socis a totes dues crides, permetent amb la primera recaptar més de 600 quilos d’aliments i amb la segona, més de 500 euros a benefici de l’acció solidaria de Televisió de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: