Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Reis Mags de l’Orient arribaran aquest any a Vilafranca pel barri del Molí d’en Rovira

El Patge Reial Raimon i els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seguici reial, ja han iniciat el llarg viatge des de l’Orient més llunyà fins a Vilafranca on faran arribada el diumenge 5 de gener, a partir de les sis de la tarda.

El primer en arribar, després del llarg viatge, és el Patge Reial Raimon que ja fa uns dies que és a Vilafranca i, fins al 4 de gener, passarà per tots els barris de la vila per recollir les cartes dels nens i nenes.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Vilafranca el diumenge 5 de gener, a les sis de la tarda, i ho faran pel barri del Molí d’en Rovira, concretament pel carrer Ronda de Mar. Des d’allà, el seguici reial, es dirigirà a la plaça de la Vila fent el següent recorregut, passeig de la Renaixença, avinguda del Garraf, carrer General Vallès, carrer Doctor Fleming, carrer Mare Ràfols, carrer Melió, avinguda de Vilanova, avinguda Europa, Camp del Cellerot, carrer General Cortijo, Plaça Penedès, Rambla de Nostra Senyora, carrer de Sant Joan i Plaça de Sant Joan.

Arribats a la Plaça de la Vila, els Reis seran rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, i oferiran el seu missatge al públic. Després que l’alcalde els hagi lliurat les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar enfilaran amb el seu seguici el carrer de la Cort cap a la Font dels Alls i recorreran el carrer d’Hermenegild Clascar fins a la plaça de l’Era Enrajolada des d’on començaran a visitar totes les cases per portar els seus presents.

Com en els darrers anys, els caramels de la Cavalcada de Reis de Vilafranca són sense gluten. La Cavalcada de Reis és un acte organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb la col·laboració de les Associacions de Veïns de Vilafranca, l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, EMMS i La Botiga del Parquet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: