Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els plans d’ocupació d’Antena Espirall acaben amb una bona valoració, i podrien continuar amb la pròrroga de la Llei de Barris

La cloenda dels plans d’ocupació que al llarg d’aquest 2013 s’han estat duent a terme a l’Antena Espirall, dins dels marc de la Llei de Barris, ha servit per fer-ne valoració; però també per tal de posar sobre la taula la voluntat de l’Ajuntament de continuar-los gràcies a la pròrroga de la Llei de Barris que ha concedit la Generalitat, com destacava la regidora del Projecte Pla de Barris de l’Espirall, Dolors Rius.

Els plans i la formació s’aniran adaptant a les demandes, com han fet aquests anys. Rius recordava per exemple que, quan es va iniciar no es parlava dels horts urbans, i aquest any han estat un dels punts de treball destacats del projecte.

Pel que fa a les valoracions, la regidora de formació i ocupació, Maria Josep Tuyà, mostrava la seva satisfacció. I en feia una valoració positiva.

La cloenda s’ha fet davant d’una nodrida representació dels alumnes que han estat participant en els diversos programes formatius i de suport que s’han desenvolupat al llarg d’aquest 2013 al barri de l’Espirall dins dels programa de la Llei de Barris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: