Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos amplia el mercat dels diumenges a la tarda, durant les festes nadalenques

El mercat setmanal dels Monjos ampliarà la seva activitat les tardes dels dies 22 i 29 de desembre amb activitats nadalenques complementàries. El mercat inclourà la majoria de parades del tradicional mercat dels diumenges més una variada oferta de propostes d’artesania i articles nadalencs.

La proposta va néixer del col·lectiu de paradistes del mercat i dels comerciants del municipi que van plantejar a l’ajuntament la possibilitat d’obrir les tardes dels dies 22 i 29 de desembre, coincidint amb les dates de major moviment comercial per les festes nadalenques.

Després del treball conjunt s’ha establert un ampli programa d’activitats que el diumenge 22 de desembre inclourà la instal·lació d’inflables i diverses propostes d’animació al carrer i el dia 29 presentarà una oferta d’activitats lúdiques i esportives al Parc Nadalenc situat a la pista de l’avinguda de Catalunya i l’animació musical de batucada pels carrers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: