Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Jaume Montané participa a la pel·lícula ‘Barcelona 1714’

L’actor vilafranquí Jaume Montané és una de les darreres incorporacions al film ‘Barcelona 1714’. Montané interpreta un oficial borbònic a la pel·lícula dirigida per la tarragonina Anna M. Bofarull.

‘Barcelona 1714’ tracta sobre l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument. El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes.

Jaume Montané ha participat en pel·lícules com ‘Vicky Cristina Barcelona’, de Woody Allen, ‘El perfum, història d’un assassí’ i ‘Romasanta, la caza de la bestia’. Ha aparegut també en diverses sèries de televisió com ‘Porca Misèria’, ‘13 anys i un dia’, ‘16 dobles’ i ‘Hospital Central’ i TV movies com ‘Falsa culpable’ o ‘Projecte Cassandra’, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: