Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Petit de Cal Eril en concert a Cal Bolet

“La figura del buit” és el nom del quart disc del grup El Petit de Cal Eril i les cançons d’aquest doble, junt amb altres peces habituals del seu repertori es van poder escoltar en un concert íntim al teatre Cal Bolet de Vilafranca , aquest divendres a la nit.

El públic del Penedès va poder comprovar com el Petit de Cal Eril es reinventa cada vegada i trenca motlles.  A Vilafranca va presentar el nou disc més indie, més psicodèlic i amb secció de vents.

Abans del concert, Joan Pons, ens comentava que a cada disc sempre busquen un fil conductor.

En aquest procés evolutiu i sempre sorprenent del grup s’hi ha afegit en aquesta ocasió una secció de vents.

El Petit de Cal Eril  emprèn la seva particular odissea.  S’enfonsa al mar com un plom, aprèn a respirar sota l’aigua, esdevé objecte d’investigació científica, s’envola a l’espai i, en veure perillar la pròpia integritat, es transforma en plàncton i flota invisible per tot arreu.  És la lletra d’una cançó, però aqueta història podria resumir el seu propi periple musical.

El Petit de Cal Eril es reinventa a cada disc, defugint tot camí previsible i, amb cara de no haver trencat mai un plat, el que va trencant són motlles. Després de tres discos singulars i excel·lents, ara presenta el doble “La figura del buit” amb la nova  secció de vents.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: