Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pessebre vivent de Sant Pere de Riudebitlles recuperarà fins a catorze quadres

La Comissió de Nadal i Reis s’assegura, així, la continuïtat del concepte de pessebre vivent iniciat amb el quadre del Tió el 1981.

El pròxim 24 de desembre i de dos quarts de 7 a dos quarts de 9 del vespre, Sant Pere de Riudebitlles celebrarà el pessebre vivent, una de les tradicions de Nadal del poble. Aquest any, però, serà especial perquè els membres de la comissió organitzadora han intentat recuperar molts dels quadres que al llarg dels anys s’havien anat perdent com els fusters, els sabaters, la taverna, l’escrivent o les castanyeres i n’incorporarà de nous com l’escola, el taller d’artistes, el luthier o el turaire.

La iniciativa permetrà tornar a ocupar les entrades de les cases d’una part del Barri Vell tal com s’havia fet anys enrere i, d’aquesta manera, s’allargarà el recorregut del pessebre des de les Voltes del Quirri fins a la plaça de l’església. Des de la Comissió es valora positivament que s’hagin pogut aconseguir recuperar fins a catorze quadres, ja que, així, hi haurà més gent implicada de manera activa en les festes de Nadal. En total seran fins a vint-i-dues escenes de pessebre repartides entre els portals de les cases, els carrers del Barri Vell i la plaça de l’Església.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: