Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diumenge 22 de desembre Vilafranca viurà una jornada solidaria amb el partit entre Catalunya-Vagueria Penedès

Es va presentar al local casteller de Cal Figarot, la segona edició del partit de Nadal, que té un marcat caràcter solidari i d’exhibició entre les Seleccions de la Vegueria Penedès i les Seleccions Catalanes femenina i masculina.

El primer partit, enfrontarà a les seleccions femenines, partit que començarà a 2/4 d’11 del matí.<br /> La Selecció Catalana la dirigirà Jordi Camps i la de la Vegueria Oriol Torelló.<br /> A les 12 del migdia, s’enfrontaran les seleccions masculines.<br /> La de la Vegueria Penedès la confeccionarà Jordi Garcia i la catalana Josep Maria Barbarà.<br /> Pel què fa a la vessant solidaria, com en la primera edició es demana a tothom que s’acosti al pavelló que porti aliments o joguines que es bescanviaran per l’entrada amb la voluntat de repetir l’èxit de l’any passat amb 1300 quilos d’aliments i més de 100 joguines.<br /> Els alimenta s van destinats al Rebost Solidari i les jonquines a la Creu Roja.<br /> La jornada té el suport de la Federació Catalana de Patinatge.<br /> Malauradament la jornada coincidirà amb els partits de lliga Noia-Vendrell i Barcelona-Reus, fet pel qual cap dels jugadors d’aquests equips hi podrà ser present vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: